באפשרותך למחוק לצמיתות את חשבונך, כולל את כל המסמכים המאוחסנים שלך.
שלבים למחיקת חשבונך:
פתח את ההגדרות:
לחצו על סמל הפרופיל שלכם ובחרו "הגדרות" .
עבור אל הגדרות חשבון:
מצא את האפשרות "מחק חשבון" .
אישור מחיקה:
הקלד "DELETE" בשדה המיועד לכך.
לְסַכֵּם:
לחץ על "אישור" כדי למחוק את חשבונך לצמיתות.